Om Atletik TV

Atletik TV er et samarbejde i Dansk Atletik, hvor en hel del frivillige med interesse for vores er med til at lave live streaming af atletik.

Atletik TV live streamer naturligvis atletik, men rykker også ud og støtter andre sportsgrene, events eller happenings - hvor der er behov.

Atletik TV er i sin vorden startet op i Hvidovre Atletik & Motion, og blev i foråret 2017 formeret i Dansk Atletik Forbund samtidig med at flere større klubber og væsentlige frivillige committede sig i arbejdet. Den gruppe er væsentligt udviddet i løbet af 2017 og 2018.

I foråret 2018 har vi live streamet fra femten større og mindre atletikstævner, samt Danske- og Nordiske mesterskaber. Vi har sågar suppleret SVT Sport med eget reportagehold og speaker, og viderebragt den Nordiske Senior landskamp til hele sportsdanmark. Endeligt har vi været ude til en stor og to mindre sportsevents uden for atletikken.

Vi har store planer for 2018 og udvider vores produktioner kraftigt i takt med efterspørgslen. En vigtig målsætning for os, er at vi opbygger Atletik TV både i Jylland og Sjælland således at aktiviteter i vest og øst kan støttes inden for begrænsede budgetter.

Live streaming

Vi kan i et tæt samarbejde med en arrangør forberede og gennemføre live streaming fra din sportsbegivenhed. Vi kan udføre opgaven stort set med frivillige eller lave en kombination.

Reportager

Vi kan optage og transmittere reportager fra særlige begivenheder eller aktiviteter, og på den måde komme bag kulisserne for netop jeres sport.

Pressemøder

Vi kan optage og transmittere eller live streame jeres pressemøde forud for jeres sportsarrangement, herunder bringe talenter, profiler og arrangøren i centrum.

Følg med os